PRE-PROPEDEUSE FASE VOOR DE AGRARISCHE STUDIERICHTING

Ben je geďnteresseerd in het verkrijgen van een Bachelors graad in een van de agrarische studierichtingen, maar voldoe je niet aan de gestelde toelatingseisen, dan heb je de mogelijkheid om via het pre- propedeuse jaar toch toegelaten te worden.

Ben je geďnteresseerd in het verkrijgen van een bachelorsgraad in een van de agrarische studierichtingen, maar voldoe je niet aan de gestelde toelatingseisen, dan heb je de mogelijkheid om via het pre- propedeuse jaar toch toegelaten te worden.

Het pre- propedeuse jaar is uitsluitend bedoeld voor studenten die zich willen inschrijven voor de agrarische studierichting bij het PTC.
Het is bestemd voor studenten die wel het HAVO, VWO, NATIN of AMTO hebben doorlopen maar niet het diploma behaald hebben en/of niet het vereiste vakkenpakket hebben.

In het pre- propedeuse jaar wordt de studenten de ontbrekende kennis bijgebracht die nodig is om in een latere fase de studie te kunnen volgen.
Na succesvolle afronding van het propedeuse- jaar krijgt de student(e) een getuigschrift dat hem/haar toegang verschaft tot een van de afdelingen van de agrarische studierichting.

Lijst van Alumni

Terug naar overzicht opleidingen
Elektrotechniek

Wil je aan je carričre bouwen? Studeer dan Elektrotechniek aan het PTC.Werktuigbouwkunde

Wil je aan je carričre bouwen? Studeer dan WTB aan het PTC.Infrastructuur

Wil je creativiteit in je carričre? Studeer dan Infrastructuur aan het PTC.Hoger Laboratoriumonderwijs

Op zoek naar de details? Kies voor Hoger Laboratorium Onderzoek.Informatie- en Communicatietechnologie

Werken met bits en bytes ? Studeer Informatie– en Communicatie Technologie aan het PTC.International Agribusiness

Werken als topondernemer? Studeer Internationaal Ondernemerschap in de Agroketen.PRE-PROPEDEUSE FASE VOOR DE AGRARISCHE STUDIERICHTING

Voldoe je niet aan de gestelde toelatingseisen en ben je geďnteresseerd in de agrarische sector, meld je dan aan voor het pre- propedeuse jaar bij het PTC.

Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar